Radu Vlad Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Salut...nu stiu cat isi are locul aici topicul dar subforumul de la vanzari/altele e cam mort in papusoi. Am shaua asta executata foarte misto , in stare f buna ( exceptie julitura mica vizibila in poze ), data jos de pe un 2012 si as vrea sa o schimb cu una stock, eventual mai dau o mica diferenta. Se preteaza ptr rideri scunzi, fete sau copii Se afla in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 te face pe tine 100 euro pentru o shea normala?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Vlad Postat Decembrie 17, 2014 Autor Share Postat Decembrie 17, 2014 lasa-ma baws, ca 4 ani de zile n-am bagat un chior in kawasaki si acum mi-am dezorientat bugetul in cateva zile cu asta...)) al dracu marketing agresiv )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 bai baiete, gandeste-te cat costa doar optiunea de fotolii in loc de bancheta normala la S si ai sa vezi ce ieftin e sportul asta ) Pe de alta parte, cand mobra sta nemearsa nici nu cere bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate