Maximo74 Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 (editat) Salut! Deschid acest topic ca toti care detin aceste modele sa poata gasi piese,informatii,sfaturi...etc,mult mai usor! In decursul anilor m-am "lovit" ades de lipsa pieselor sau a informatiilor acestor modele de maxi-uri.Va astept cu informatii, sugestii, site-uri cu piese ieftine(dar nu de proasta calitate) pt. buzunarul romanului! Va multumesc anticipat gileristilor si Motociclism.ro! Editat Decembrie 10, 2014 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Vad ca iti apare la profil nexusul de 500. Felicitari, sa il stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Decembrie 10, 2014 Autor Share Postat Decembrie 10, 2014 merci Andrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Ia spune-ne cateva detalii despre ea, cat consuma, cum trage... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Decembrie 11, 2014 Autor Share Postat Decembrie 11, 2014 Ia spune-ne cateva detalii despre ea, cat consuma, cum trage... salut,...trage f bine(avand cuplu' bun ca orice monopiston peste 150cc) ciclistica e buna(italianca),motorizarea Piaggio(verificat si-n circuite),nu-i ieftin pe-ntretinere(nici cel mai scump),consumul....aici depinde f mult stilul de "pilotaj",regim autostrada(linistit)100-120 un 4,2% aproximativ(+/-),oras...si 7%. Pozitie(de buda sport ) acceptabila pt un maxi(ceva mai buna la: Madison sau Xciting si f buna pe x/t max)...parerea mea,are destule +-uri, - -ul.... vibreza "bine" in ture mici(eu am rez. asta cu ceva "ajustari" pe la variator si ambreiaj),per-total sunt multumit de el! Invit pe toti(daca au placerea)sa-si spuna parerile despre aceste modele....si nu numai...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2015 cam asa arata Nexus-ul meu in prezent!...mai trebuie parbrizul care ....intarzie din Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Misto trocariciul...Nu-i pui cutie in spate sau are loc destul sub sa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2015 merci! deocamdata nu am nevoie de mai mult spatiu de dep,dar pe viitor e pos. sa-i achizitionez un set de touring.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedrony Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Salut, Aurelian....! Arata foarte frumos acum! Imi place! Abia astept sa-l vad live! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 21, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2015 Salut Dan! Merci,...si eu ce fac dac-o sa-l vrei-napoi????? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedrony Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) A venit parbrizul ala pana la urma? Si nuuu....nu il mai vreau inapoi intelegerea e intelegere si in plus de asta ne-am ales fiecare cu ce avem nevoie...! RESPECT MAXIM!!!! Editat Ianuarie 30, 2015 de pedrony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) ....da a venit....asa-i fiecare are ce-i trebuie! sa vina primavara ca-i gata de plimbare! RESPECT TOTAL! Editat Ianuarie 30, 2015 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedrony Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 E frumos foc! Ai muncit ceva la el sa-l scoti la lumina! Sa te bucuri maxim de el, Aurelian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2015 Merci, mi-a facut placere sa muncesc la el...si nu doar la exterior,totul a fost pus la punct(schimbat variator,ambreiaj,curea; montat kit xenon pe ambele faze,curatat injectia,gume nou-noute dot 5114,schimbat filtre:aer,ulei+ulei,spalat-purjat instalatia frana si schimbat lichid frana,+alte "maruntisuri"..... ),cum spuneam mi-a facut mare placere sa "muncesc" la el! Si tu sa te bucuri Maximo de "Talhar"...cum bine spuneai tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyk23 Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Salut am si eu un nexus de 125cmc, foarte buna la consum in oras, afara nu am apucat sa merg pe distante mai mari! In primavara trebuie sa-i schimb si eu cureaua de transmisie, apoi sa invart roata cand o sa vina caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2015 salut nyk23,te pot ajuta cu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyk23 Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Multumesc! ma descurc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Februarie 1, 2015 Autor Share Postat Februarie 1, 2015 ..bv,sa ne vedem cu bine prin traffic! TERMINATOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Martie 16, 2015 Autor Share Postat Martie 16, 2015 ....de astazi s-a "deschis sezonul" si pentru mine,sa ne vedem sanatosi prin trafic ! » Post actualizat in 31 Mar 2015 11:57azi i-am schimbat bacteria cu Yuasa.......si am tras o tura Bucuresti-Oltenita-Giurgiu-Bucuresti,super frumos traseul pt o tura scurta,peisaj frumos,asfalt acceptabil spre bun,trafic redus,multe terase la sosea....+vremea numai buna de plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedrony Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Gata? Ai rezolvat-o cu Ecu si imobolizatorul? E ok acum bestiuta? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Aprilie 14, 2015 Autor Share Postat Aprilie 14, 2015 Hristos a Inviat! Da,nu mai sunt probleme,multumesc Dan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei EU Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 Salut Maximo. Am si eu un nexus de 500 si as vrea sa te intreb cat a costat si de unde ai luat parbrizul inalt.As vrea sa am unul de schimb cand ies afara din oras la plimbare ca dupa 120 te bate vantul ca pe sarma de uscat rufe Am ctit ca ai schimbat cureaua si cate ceva pe la transmisie. Ai pus tot stock ? EU parca as vrea sa plece putin mai repede de pe loc si nu am reusit sa dau de nimeni care sa stie sa imi spuna ce si cum sa schimb. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat August 21, 2015 Autor Share Postat August 21, 2015 salut,am piese stock...dar sunt combinate sa fie mai putin brutala,intarzierea in acceleratie e de la injectie,fara acest reglaj ai lovi masinile din jur la plecarea de la semafor ... » Post actualizat in 21 Aug 2015 09:24parbrizul comanda la Motomus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Poate sa patineze ambreiajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 28, 2017 Autor Share Postat Septembrie 28, 2017 ...nu patina ambreiajul, are un fel de "control al tractiunii",daca bruscai acceleratia avea o intarziere in demaraj..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate