morriss Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Salutare, dupa cum scrie si in topic, caut un ghidon inalt (dintr-ala curbat nu gen T-bar) pentru al putea pune pe un Simson pentru ca pozitia de condus e tare ciudata. Vreau sa pot sta mai drept si cu maine mai ridicate. Daca are cienva asea ceva, ma gaseste la nr.de tel. 0740026334.......pe net intru mai greu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Salutare, dupa cum scrie si in topic, caut un ghidon inalt (dintr-ala curbat nu gen T-bar) pentru al putea pune pe un Simson pentru ca pozitia de condus e tare ciudata. Vreau sa pot sta mai drept si cu maine mai ridicate. Daca are cienva asea ceva, ma gaseste la nr.de tel. 0740026334.......pe net intru mai greu.... Am eu unul cu care am mers pe Simson. Vezi ca gasesti si poze in linku' din semnatura (cel cu piese de Simson. Andy 0723 622.680 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 Hai natiune, chiar nu are nimeni un ghidon inalt de vanzare............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate