Bangarang Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Salutare.Tot timpul fac pana pe spate la WRF-ul meu...de vina,cred eu, ar fi camera.Oare e prea mica si se intinde prea tare cand o umflu? Intrebarea este:Ce camera se potriveste pe un cauciuc 130/70-19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 havy dutty de 4 parca e aia tare ca naiba si 2 papioane minim din alea bune un pic mai late ca jeanta si mai mult de 1 atmosfera nu vad de ce ai baga in ele si aia e mult dar nah mai e bun si pentru motocross daca mai sari cate un pic .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bangarang Postat Decembrie 30, 2014 Autor Share Postat Decembrie 30, 2014 Si ce marime sa fie camera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 poi de 19.. pe cat ai roata din cate stiu eu wr are pe 18 doar YZ are 19 dar nah lume se mai schimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate