banat rider Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 salut,poate cineva sa transporte 3 masini chevrolet cruise deodata din Tunari pana in Timisoara cu platforma ???aprox 550 km ,se poate un pret ??astept raspuns ms » Post actualizat in 14 Jan 2015 12:41salut,poate cineva sa transporte 3 masini chevrolet cruise deodata din Tunari pana in Timisoara cu platforma ???aprox 550 km ,se poate un pret ??astept raspuns ms am uitat sa precizez daca este posibil si factura pe firma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Salut. cu 2 te ajut eu, daca te ajuta, dar fara factura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 0726789173 incerca la nr asta poate te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mecanicu' Cuantic Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Ai un nr de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Ianuarie 14, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2015 ms de ajutor,am discutat cu un domn dat de unul dintre voi cu o septica cu remorca si le poate duce pe toate 3 odata, astept maine un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate