klaus_gas Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Unde îndoi si eu in Iași țeavă rotunda de maxim 2.8 cm diametru si maxim 2 mm grosime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Incearca la Tehno Pneu; e o vulcanizare pe langa Kaufland Podu de Piatra (coordonate GPS exacte 47.161461, 27.577812). E un nene acolo care are si o scula de indoit tevi, pe langa multe altele... Nu stiu cat de bine iese, vezi si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Februarie 13, 2015 Autor Share Postat Februarie 13, 2015 ms . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Ai rezolvat cu indoitul tevii? Mai tarziu am aflat ca la firma de mai sus se indoaie doar tevi cu profil patrat. Mi-ar prinde bine sa stiu si de un loc unde se poate indoi o teava cu profil rotund... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Februarie 16, 2015 Autor Share Postat Februarie 16, 2015 la ratp in tudor doar daca ai relatii acolo altfel nu stiu daca o sa iti faca,incearca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 (editat) La zen garaje - https://www.facebook.com/zen.garage.iasi , deabia si-a luat masina de indoit tevi. Editat Februarie 17, 2015 de armandot55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Februarie 17, 2015 Autor Share Postat Februarie 17, 2015 da frumos la zen,face treaba buna acolo cu suduri,indoit-uri si upgrade-uri la masini . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate