chetzemiah Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 vreau sa imi fac un traseu pentru un tur al tarii vara viitoare shi ce va rog pe cei de pe aici este sa veniti cu idei despre locurile pe unde ati fost prin tara shi care v-au placut va multumesc anticipat respecte la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 (editat) Hai ca parca ne-am urmari pe aici prin forum, eu si cu tine...(acum 1 minut am mai postat intr-un topic initiat de tine) Poti sa citesti topicul asta, deschis la sectiunea "Fete motocicliste". Mentionez aici link-ul catre el pentru ca am scris acolo exact ceea ce ti-as fi scris si tie aici. Sper sa iti fie de folos : Turul tarii - Fete motocicliste Daca vrei sa mai discutam ai id-ul meu de messenger. Editat Decembrie 11, 2006 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Decembrie 11, 2006 Autor Share Postat Decembrie 11, 2006 cred ca trebe sa mai invat sa folosesc site-ul mersi inca o data,shi inca o data respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 (editat) Mai mult ca sigur topicul va fi mutat de catre admin/moderatori la sectiunea "Intalniri, evenimente, excursii", pentru ca acolo ar fi locul lui. Dar, nu-i bai. Las` ca nimeni nu s-a nascut invatat. Editat Decembrie 11, 2006 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate