razvy4u Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 am.si eu o problema cu motorul...am incercat tot ce se putea...lam dus la service de 5 ori si nimic.....cand accelerez ramane accelerat pe la 3-4000.....carburatoarele au fost curatate sinccronizate luate la mana de 4 ori....stranse toate suruburile nu misca nimic ....dar tot asa face.... Moto e din 92 Scuzati daca nu am postat u de trebuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 acceleratia revine la zero ? daca iei mana din ea, adica se misca cum trebuie cablul de la acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 (editat) Amestec sarac! Admisia e crapata?! jiclorul de relantiu e prea mic?! Sincronizarea e facuta cum trebuie? Suruburile pilot sunt prea inchise? O-ringurile de la porturile de sincronizare sunt ok? Furtunul de la robinetul vacuumatic e ok? Nivelul in carburator e prea mic? Astia sunt primi pasi ptr o diagnosticare corecta! Editat Februarie 17, 2015 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 am.si eu o problema cu motorul...am incercat tot ce se putea...lam dus la service de 5 ori si nimic.....cand accelerez ramane accelerat pe la 3-4000.....carburatoarele au fost curatate sinccronizate luate la mana de 4 ori....stranse toate suruburile nu misca nimic ....dar tot asa face.... Moto e din 92 Scuzati daca nu am postat u de trebuia Cauta in topicul dedicat GS500, am explicat acolo in trecut rezolvarea dar acum nu mai tin minte ce cauza problema, oricum acolo gasesti ce ai nevoie sa stii. » Post actualizat in 17 Feb 2015 12:26 EDIT: Am cautat eu si am gasit ce te intereseaza pe pagina 329-330. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvy4u Postat Februarie 17, 2015 Autor Share Postat Februarie 17, 2015 Multumesc...am sa caut un mecanic bun in sibiu..ca ma cam dpasit situatia deja...mam saturat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate