c0sminel Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Dupa vro doua incercari de vanzare a motocicletei dar fara succes din fericire am luat hotararea grava sa investesc si in asta ceva bani,timpul oricum nu prea imi permite sa o plimb dar trebuie sa avem grija de ea. Este vorba de un gixer 600 k4 luat din Bucuresti de la ALEX care a fost un om exceptional si a avut grija de moto este in stare buna,fara tiganeli fara scurgeri fara carene sparte si alte alea Ce a primit: -cauciucuri Michelin Power SuperSport -placute Carbone lorraine -manete reglabile -tripla led cu semnalizari -capac monopost -xenon -bujii Ce am dat comanda deocamdata: -kit lant -suport numar AM -topa Arrow carbon -semnalizari spate Rizoma -ulei Motul si filtre(chiar daca cel vechi are doar vro 100km) -geam fumuriu -crash paduri bascula si furca La sfarsitul lunii va primi o noua vopsea inca nu stiu ce culoare sau ce schema dar pana atunci voi avea timp sa gasesc ceva frumos. Si dupa toate astea o voi duce la Domnul George (TNG) pentru o verificare amanuntita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Martie 2, 2015 Share Postat Martie 2, 2015 Sincer, cel putin la K1,2,3, nu stiu daca si la k4,daca ii pui xenon se arde statorul si inca o piesa electrica ce nu imi vine acum in minte.daca vrei o vizibilitate crescuta cauta-ti h7 cu smd, nu iti trebuie nici instalatie nimic si sincer se vede extraordinar de puternic decat xenon...asta m-am gandit ca sa nu dai vreo 12-15 milioane pe stator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 2, 2015 Autor Share Postat Martie 2, 2015 Sincer, cel putin la K1,2,3, nu stiu daca si la k4,daca ii pui xenon se arde statorul si inca o piesa electrica ce nu imi vine acum in minte.daca vrei o vizibilitate crescuta cauta-ti h7 cu smd, nu iti trebuie nici instalatie nimic si sincer se vede extraordinar de puternic decat xenon...asta m-am gandit ca sa nu dai vreo 12-15 milioane pe stator... » Post actualizat in 02 Mar 2015 17:21 Mersi de pont.o sa ma interesez » Post actualizat in 03 Mar 2015 18:40 A sosit si busonul de ulei, am luat unul in plus ca sigur o sa mai vrea si un prieten, nu e moft dar sau trezit prea multi cu musafiri in ulei » Post actualizat in 03 Mar 2015 18:41 . » Post actualizat in 04 Mar 2015 11:44 A sosit si suportul de numar.am mers destul fara semnalizari spate » Post actualizat in 04 Mar 2015 11:45 . » Post actualizat in 12 Mar 2015 19:59 Usor usor se termina lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shuriken Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Frumoasa jucarie si spor la achizitii. Poti sa-mi spui ce pret a avut busonul la ulei, ca arata interesant si cred ca m-ar interesa si pe mine unul pentru un K5. Poti sa-mi lasi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Martie 31, 2015 Autor Share Postat Martie 31, 2015 Din pacate nu se potriveste busonul,am luat teapa sa zic asa,e mai mare cred ca e pentru BMW. sau ce are busonul mai mare » Post actualizat in 06 Apr 2015 14:34A sosit un colet» Post actualizat in 06 Apr 2015 15:57A sosit si geamul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate