pintilie alexandru Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 stie cineva ce diametru are axul rotii spate la africa twin si daca se potriveste cu cel de la transalp multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Nu stiu diametrul, dar am verificat, si piesele nu au acelasi cod OEM, deci sunt diferite, deci nu se potrivesc, teoretic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Martie 12, 2015 Autor Share Postat Martie 12, 2015 codu sar putea sa fie diferit din considerente financiare dar eram curios de diametru si daca merge de la una la alta am o modificare in cap si as vrea sa adun cat mai multa informatie inainte sa ma apuc de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Call 112 Stelia . Intra pe topicul dedicat posesorilor de Africa Twin si iti va raspunde » Post actualizat in 13 Mar 2015 07:27/index.php?/topic/36157-honda-xrv750-africa-twin/page-462 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate