Alex Bejinariu Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Salutare sper ca am nimerit bine sectiunea pentru a pune cateva intrebari.Detin de cateva zile un scuter Aprilia Scarabeo 50 2T si am cateva probleme la el:1.cand semnalizez becurile nu imi lumineaza interminent , ci stau aprinse continu.2.acul de la benzina nu se ridica decat doar putin daca fac contact cu acel fir de masa de la rezervor dar si atunci pentru scurt timp.3.in timp ce mergeam acul de la kilometraj a cazut la 0 si acolo a ramas.(A functionat vreo 6 km)4.pe spate am frana pe disc si tin sa cred ca se blocheaza etrierul nu culiseaza inapoi , cum as putea sa il rezolv.Astept raspunsuri.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 incepe cu frana .... curatat , placute , aerisit ... de ce nu apelezi la un service ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Bejinariu Postat Aprilie 5, 2015 Autor Share Postat Aprilie 5, 2015 Stau in Italia pentru cv timp, incerc pe tot posibilul sa le fac eu, ca dupa se mareste costu semnificativ ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imperion Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 pr prob cu semnalu la mn s-a rez cu schimbarea releului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Bejinariu Postat Aprilie 5, 2015 Autor Share Postat Aprilie 5, 2015 Poate ti se pare stupida intrebarea dar releul se gaseste in zona bordului pe desubt pe acolo nu? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imperion Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 da, la scutere de regula acolo e, dar nu iti pot zice sigur ptmodelu tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Bejinariu Postat Aprilie 6, 2015 Autor Share Postat Aprilie 6, 2015 Am desfacut scuterul si am dat peste un releu ars/rupt in zona bateriei.Am scos si plutitorul de benzina cand il scot din rezervor si il intorc se ridica acul deci functioneaza dar cand il bag in benzina nu se misca deloc. cum se desface plutitorul?se misca acel capac alb dar revine inapoi daca incerc sa il rotesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate