Ladislav Roland Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Are cineva chef sambata-duminica la o mica ieseala cu crossurile? Eu am facut un mic drum duminica si a fost chiar foarte placut, dar pacat ca am fost singur.... traseul parcurs a fost din freidorf de la bariera pe malu begheului pana la utvin, am trecut podul ala si am venit la poligonul de tragere unde cred ca a-ti mai fost careva pe acolo, am vazut urme de moto. Daca vreti va fac traseul pe o harta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Are cineva chef sambata-duminica la o mica ieseala cu crossurile? Eu am facut un mic drum duminica si a fost chiar foarte placut, dar pacat ca am fost singur.... traseul parcurs a fost din freidorf de la bariera pe malu begheului pana la utvin, am trecut podul ala si am venit la poligonul de tragere unde cred ca a-ti mai fost careva pe acolo, am vazut urme de moto. Daca vreti va fac traseul pe o harta . Ieri am vazut doua cross-uri,dar prin zona Girocului,au fost au alimentat la Petrom de linga strada Brancoveanu si apoi pe Panselelor au plecat.Mai multe nu stiu sa iti zic-unde au plecat cei doi.Spor la gasit parteneri de teren... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ladislav Roland Postat Aprilie 11, 2015 Autor Share Postat Aprilie 11, 2015 nimeni?:s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate