Levap Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 luni - a trecut prima zi de paste. multa mancare asa ca este timp de o plimbare scurta in familie destinatie arbanasi bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 poti pune, o harta cu traseul spre aceasta destinatie, te rog mult? frumoasa plimbare...am sa o fac si eu cand identific ruta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Google Maps are si functie de cautare, scrii Arbanasi Bulgaria si ... iti arata localitatea langa Veliko Tarnovo. Vad ca ai internet, deci si Google Maps, foloseste-l cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Aprilie 14, 2015 Autor Share Postat Aprilie 14, 2015 poti pune, o harta cu traseul spre aceasta destinatie, te rog mult? frumoasa plimbare...am sa o fac si eu cand identific ruta! google maps ( merci adrian ) cauti in ordine urmatoarele localitati ... bucuresti - giurgiu - ruse - razgrad - popovo - arbanasi (langa veliko tarnovo) - ruse - giurgiu - bucuresti variante sunt mai mult ... poti sa mergi bucuresti calarasi - traversezi dunarea cu bacul - silistra - arbanasi - ruse bucuresti cauti pe harta si gasesti variante bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate