Kodran Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 (editat) Salut! Am o Honda CBF 600 din 2010 si mi s-a rupt suportul de la maneta de ambreiaj. Am comandat piesa originala, dar pana vine am facut rost de o maneta "universala", numai ca imi lipseste o bucata din piesa. Ma poate ajuta cineva cu o clema pentru maneta de frana? Arata ca cea din poza atasata. Multumesc! Editat Aprilie 24, 2015 de Kodran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Salut! Am o Honda CBF 600 din 2010 si mi s-a rupt suportul de la maneta de ambreiaj. Am comandat piesa originala, dar pana vine am facut rost de o maneta "universala", numai ca imi lipseste o bucata din piesa. Ma poate ajuta cineva cu o clema pentru maneta de frana? Arata ca cea din poza atasata. Multumesc! care poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kodran Postat Aprilie 24, 2015 Autor Share Postat Aprilie 24, 2015 Am editat si am adaugat poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate