foxbat Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Ma manaca. Rau. De o SV-iada. Inca mi e cam lene de Chernomorets dar parca o Kavarna pustie as baga. Bucata aia de la Dobrich la Varna e de ars gaz la greu. Iar daca ma deci la Cernomorets ( pana mea, e departe de weekend ) o ard pe noul drum asfaltat pe langa Shumen si dau in Cernobat . Apoi un pic de autostrada, Burgas si aia e. alte idei ? Sambata ora 8:00 decolareaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanul12 Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Salut, M-as baga si eu daca se primeste Se merge tare sau mai batraneste asa? Unde se doarme Sambata seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 21, 2015 Autor Share Postat Mai 21, 2015 nu stiu e soare, mare, totul " la ghici ":) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate