smokefield Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 (editat) si nu am gasit pe nicaieri...am vb cu cineva sa-mi faca la strung da vad ca nu mai da semne de viata ... Are pas de 1.5, hexagon pt cheie de 32, diam. interior cred ca 2.4 (da nu garantez ca e ras filetu si nu stiu cat de precis e) In poza e piesa nr 13 ( yeah ). Daca cineva are si siguranta pt ea..piesa nr 12 e perfect. Multumesc. p.s dupa cateva sec in care creieru nu a functionat la parametri normali m-am dus si am masurat axul - diam exterior al axului e de 2.45-2.6 (variaza ). Merci. Editat Decembrie 15, 2006 de smokefield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 ieri am dus la strungar sa imi faca si mie o piulita d-asta eu am o motoreta mai maricica un pic si sincer nu stiu cum de nu am murit pt ca efectiv pininul iesea de pe ax, piulita fiind un fel de nimic acolo exista un strungar in incinta abatorului pe langa autogeneral vezi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate