Alexandru Cristian Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 (editat) Salut, as dori si eu putin ajutor. Eu mai am un an pana fac 16 ani si vreau sa imi cumpar un motocross de 125 sau 49 pentru a merge pe drumurile din paduri sau pentru simplu off-road( in cazul celei de 125, fara inmatriculare). Ca si buget, am pe undeva intre 700 si 1500 lei. Am 1.70 inaltime si 55kg. As dori sa vad niste sugestii de motociclete pentru incepatori. Nu planuiesc sa merg pe straziile mari ale Bucurestiului, dar in spatele blocului, din cand in cand. Si nici sa merg intre orase( numai daca ma decid sa cumpar una de 125, nu voi merge). Multumesc mult pentru ajutor. Editat Iunie 2, 2015 de Alexandru Cristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 In banii aia poti sa iti iei motocross-ul de mai jos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 In banii aia poti sa iti iei motocross-ul de mai jos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosfyrus Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 (editat) In banii aia poti sa iti iei motocross-ul de mai jos ) Editat Iunie 2, 2015 de nosfyrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Ia-o usor, bicicleta, scuter (aici iti recomand Peugeot Jet Force, Gilera Runner, Gilera DNA daca vrei sa para ca o motoreta, Yamaha Aerox) si dupa mobra. Nu se invata asa din prima, hai pe 2 roti, hai cu vitezele, hai esti motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Derbi Senda 50cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate