zabestio Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Salut, E cineva care ar vrea sa mearga pana in Cehia, viziteze castele pe-acolo si sa doarma la cort? Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Iunie 7, 2015 Share Postat Iunie 7, 2015 Salut! Este!Scriemi PM te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Salut, E cineva care ar vrea sa mearga pana in Cehia, viziteze castele pe-acolo si sa doarma la cort? Alex Nu uita sa opresti si in Konopiste (inainte de Praga la vreo 40 de Km) sa vizitezi muzeul moto..... /index.php?/topic/721552-la-praga/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gudu Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 cred ca as fi si eu intersat de ieseala asta...hmmm...imi poti da mai multe detalii pe PM ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zabestio Postat Iunie 9, 2015 Autor Share Postat Iunie 9, 2015 Nu uita sa opresti si in Konopiste (inainte de Praga la vreo 40 de Km) sa vizitezi muzeul moto..... /index.php?/topic/721552-la-praga/ O, multumesc pentru sugestie! Sa vedem ce parere au si ceilalti » Post actualizat in 09 Jun 2015 19:50 Salut, Aveti PM. Pana acum avem doua cerinte concrete: tur de maxim 1 saptamana si plecare dupa 12 iulie. Mai multe detalii, pentru cei care ar putea fi interesati, ar fi: - turul ajunge pana in Cehia. In prima zi conducem cat putem ca sa ajungem cat mai aproape. A doua zi ma gandeam sa ne oprim putin in Bratislava si ce mai e interesant in Slovacia. - in Cehia planul e foarte flexibil. Cazarea la cel mai apropiat camping. Vizitat cat mai multe cetati/castele + Praha, Karlovy Vary si alte orase. Cat apucam fara sa ne epuizam ca totusi e vacanta - intoarcerea ca si plecare. - conducere regulamentara si fara vitejii! Nu am facut mai multe planuri si mai detaliate pentru ca nu vreau sa merg singur si daca mai sunt altii au si ei bineinteles preferinte. Atunci e mai bine sa facem planul impreuna. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 O, multumesc pentru sugestie! Sa vedem ce parere au si ceilalti » Post actualizat in 09 Jun 2015 19:50 Salut, Aveti PM. Pana acum avem doua cerinte concrete: tur de maxim 1 saptamana si plecare dupa 12 iulie. Mai multe detalii, pentru cei care ar putea fi interesati, ar fi: - turul ajunge pana in Cehia. In prima zi conducem cat putem ca sa ajungem cat mai aproape. A doua zi ma gandeam sa ne oprim putin in Bratislava si ce mai e interesant in Slovacia. - in Cehia planul e foarte flexibil. Cazarea la cel mai apropiat camping. Vizitat cat mai multe cetati/castele + Praha, Karlovy Vary si alte orase. Cat apucam fara sa ne epuizam ca totusi e vacanta - intoarcerea ca si plecare. - conducere regulamentara si fara vitejii! Nu am facut mai multe planuri si mai detaliate pentru ca nu vreau sa merg singur si daca mai sunt altii au si ei bineinteles preferinte. Atunci e mai bine sa facem planul impreuna. Alex Alex, " Vizitat cat mai multe cetati/castele".......Fii atent ca langa muzeul moto de la Konopiste (nici un km de mers pe jos, la deal) e castelul Konopiste care are o istorie strasnica si la interior e fabulos (vreo 3000, trei mii de trofee). Plus restaurantu vanatoresc de langa el (castel) care e intr-un mare fel. Drum bun si aveti grija la drum (mai ales in Romania) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate