Ro_Land Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Salutari. Am facut multe iesiri prin zona MM, mai ales ca in judetul Satu Mare, nu prea ai unde sa te dai. Detin un soft enduro , imi plac turele pe drumurile judetene/nationale mai putin circulate precum si cele neasfaltate, prin satele uitate de lume. In cercul meu de prieteni toti au "de strada" , asa ca de cele mai multe ori mergem "singuri" la plimbari. Unde se termina drumul bun , nu mai vor sa vina, dar de acolo incepe adevarata iesire. Intentionez sa particip la festivalul "Tara Motilor" 2015 /index.php?/topic/726548-intalnire-tara-motilor-2015/ Daca mai sunt doritori din SM sau MM ar fi ideal sa mergem impreuna. Calatoresc cu sotia, asa ca viteza de croaziera este de 90/100 si opriri mai dese . Mers lejer Mesaje pe PM. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Ai topic mai jos,pt acelasi lucru! Enduro Maramures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_Land Postat Iunie 11, 2015 Autor Share Postat Iunie 11, 2015 Scuze. Rog operatorul sa mute topicul la Enduro Maramures O zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate