andutzu_85 Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Plecarea se face din centru FRASIN...la cel tarziu ora 11....la traseu daca sunt doritori si e vremea faina se poate adauga si Mestecanisul oricine e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Atata "organizare" pentru o iesire de 150 de km? https://goo.gl/maps/KMeJx Auzi, "poate adaugam si Mestecanisul". )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuRu_sv Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Atata "organizare" pentru o iesire de 150 de km? https://goo.gl/maps/KMeJx Auzi, "poate adaugam si Mestecanisul". )) Poate vrea omul sa faca o tura si nu vrea sa o faca singur asa ca a anuntat,ce e asa greu de inteles?Eu de exemplu,vreau maine sa fac o iesire Rarau si vazant topicul ma voi alatura colegilor,deci orice "organizare" e binevenita.Hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bost Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Cred ca ma bag si eu la un rarau, dau raspunsu la sigur mai tarziu tot aici:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 13, 2015 Autor Share Postat Iunie 13, 2015 exact asta si voiam ..o tura scurta de duminica...mers cu moto,admirat peisajul,schimbat o vb doua..mai suntem 2 si am zis sa postez poate mai e cineva interesat iar cat despre cei 150 de km..nu-mi permit mai mult nah...ai ceva impotriva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bost Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Deci merg la sigur maine cred ca e cam tarziu acuma de anuntat.. Dar daca e plecarea din frasin e ok. Unde mai exact in frasin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuRu_sv Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Deci merg la sigur maine cred ca e cam tarziu acuma de anuntat.. Dar daca e plecarea din frasin e ok. Unde mai exact in frasin? In intersectia din centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bost Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Ok la ce ora e ok sa ajung?? Si un numar de telefon daca se poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 13, 2015 Autor Share Postat Iunie 13, 2015 (editat) nu e tarziu deloc...in frasin exact in intersesctia din centru pana in ora 11 ar fi ideal....0740889570 Andrei » Post actualizat in 14 Jun 2015 19:40si uite ca pana la urma a fost destul de frumoasa si relaxanta iesirea..fie ea si de 150 km ...important e ca am avut serpentine din belsug,vremea a tinut cu noi,si ne-am simtit bine Editat Iunie 13, 2015 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bost Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Vreme faina si oameni si mai faini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate