coxa Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Traiti si numa` bine. Venind de la Cluj de la dnu Dan maestru in ale boxer-erelor am cutezat a trece pe la Somesul cald-Tarnita-Belis-Albac-Arad.Pozele consider ca sunt putine dar emotia nu are cuvinte.Mai bine mergeti pe acolo si beti o bere in Poiana Horii dupa care continuati drumul pe unde vreti voi.Deci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Salut,ma intereseaza starea drumului Belis-Albac. Cum ii?se poate merge oare cu Hornetul din dotare fara sa imi pice bordu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxa Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 Intre Belis si Poiana Horea este asfalt.Intre Poiana Horea si aproape de Metisesti este off road.Nu cunosc cum se comporta modelul tau pe asemenea drum dar daca crezi ca poti merge aprox 10-15km cu vit 1-2 cu mici urcusuri ..... Peisajul in schimb este de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 In completarea lui coxa, drumul de la Poiana lui Horea, pana la granita cu jud Alba (inainte de Matisesti) sunt aprox. 12 km de macadam, dar foarte bun, rareori gropi.In afara prafului care devine enervant daca nu esti primul din gasca, nu e nimic deosebit. Se poate face cu aproape orice fel de mobra, mai putin chopper. Oricum, merita! Am fost sambata asta pe-acolo, total intamplator, dupa 2 ani. Acum e mult mai mult asfalt si abia am vazut 4-5 masini. Apropo de macadam, poti linistit sa rulezi si intr-a treia. Capra mea n-a avut probleme, iar gs-ul care mi-a dat praf... mergea ca pe autostrada. » Post actualizat in 07 Jul 2015 16:09 Cam asa arata drumul neasfaltat... » Post actualizat in 07 Jul 2015 16:13 Poiana Horea » Post actualizat in 07 Jul 2015 16:25 Izvorul lui Horea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate