Teodor Gârbacea Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 (editat) Salut ! , Am un EXC de 125 si vreau sa-mi pun maine numere rosii , am inteles ca trebuiesc actele motorului si un buletin al persoanei pe care este motorul + persoana respectiva sa le ridice . Nu necesita RAR sau altele ? , pentru ca motocicleta este inmatriculata pe italia , cu actele si talonul in italiana , trebuiesc traduse? sau ce trebuie facut? merge direct cu actele astea? (ea pe italia nu are asigurare , deaia vreau numere provizorii sa pot sa ii platesc asigurare pe romania) Deci stiti cumva daca ma pot duce direct cu actele astea , cu taxele platite pt numar , sa mi le dea? , si apoi sa platesc asigurare? P.S Nu am actele de vama , am luat-o direct din RO si nu mi-a dat.. Editat Iunie 21, 2015 de Teodor Gârbacea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 Iti trebuie si asigurare, dar poti face una provizorie pe 30 zile. Nu trebuie tradus nimic (acum), platesti 2 taxe, la cec si finante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate