luk77 Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 Ajuta ti ma cu un sfat Vreau sa imi schimb mansoanele si nu reusesc sa dau jos capetele deghidon,cauciucul ala din interor se invarte in gol. Sunt Barracuda si le am montat anul trecut Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 ai putea incerca sa tragi intr-o parte de capat ca sa nu se mai invarta in gol cauciucul ,nu stiu daca m-am facut inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 (editat) BAGA FORTAT O SURUBELNITA INTRE TEAVA SI CAPATUL DE GHIDON , APOI INCEARCA SA DESFACI SIGUR VA IESI .. Editat Iulie 20, 2015 de med_tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Iulie 20, 2015 Autor Share Postat Iulie 20, 2015 O sa incerc ambele variante Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate