kenz0 Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Salut tuturor ! Pe 30.07 intentionez sa plec intr-un tur al tarii. Prima zi - Bucuresti - Alba iulia (cazare o noapte in alba iulia) . Am putina treaba in alba, de aceea traseul arata putin ciudat. Ziua 2 - Alba iulia -Sapanta (cazare sapanta) Ziua 3 - Sapanta -Borsa (cazare borsa) apoi vreau sa ating Vatra Dornei, Restul traseului pe zile il voi face pe parcurs in functie de vreme,starea de spirit, oboseala.. Din pacate toti prietenii mei rideri sunt fie in co plecati in tara, fie la munca transpirand pentru multinationale, motiv pentru care ma adresez aici tuturor celor care doresc sa imparta cu mine o parte din drum si din frumusetile tarii. Aveti recomadari privind obiective turistice prin zonele respective ( ex. cascada cailor -Borsa, ) sau drumuri bune de urmat ? Tks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Ca sa ajungi la Vatra Dornei de la Borsa, nu veni prin Iacobeni, ca e foarte rau drumul. Cauta drumul Borsa - Bistrita si vino la Vatra pe Pasul Tihuta, apoi continua cu Pasul Mestecanis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Cluj-Baia Mare iti recomand sa il faci prin Zalau-Satu Mare- Baia Mare,ai super serpentine si asfalt foarte bun.Se lungeste putin traseul dar daca nu conteaza,eu zic ca e mai faina zona pe traseul mentionat de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 /index.php?/topic/728063-harta-interactiva-a-calitatii-drumurilor-din-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenz0 Postat Iulie 24, 2015 Autor Share Postat Iulie 24, 2015 Va multumesc mult pentru informatii. Ma ajuta enorm! Multunesc Ovidiu pt info din privat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate