Andrei EU Postat August 20, 2015 Share Postat August 20, 2015 Salut baieti , Am achizitionat un Nexus 500 anul asta si pe la 2000 rpm imi cloncane ceva pe acolo.Probabil rolele. As vrea sa il si tunez daca tot il desfac , insa nu am reusit sa gasesc pe cineva care sa`mi spuna exact ce ar trebui sa schimb in afara de role. Vreau sa plece mai rpd de pe loc si la iesirea din curbe , mi se pare cumva limitat. Pt inceput as vrea sa schmb rolele si arcurile care nu stiu ce culori sa le iau. A facut cineva schimbarea asta ? Am inteles ca e si pe piaggio acelasi motor. La toba ma tot uitam la akrapovik. Orice parere arfumentata e binevenita. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 (editat) de unde esti? poti schimba rolele cu slidere..,arc alb pt ambreiaj si combinat cele de saboti(nerecomandat),galben,rosu alb!..mononopistonul "mare" vibreaza destul de mult in ture mici...dar te obisnuiesti cu el,in oras e deranjant....afara e placere... Editat August 21, 2015 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 Toate merg asa, eu am mers pe unul si deabia dupa 80 "trage", in rest top speed-ul e la 160, ceea ce e foarte de ajuns. Evacuare...Akrapovic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei EU Postat August 21, 2015 Autor Share Postat August 21, 2015 (editat) Sunt din Timisoara. Daca vreau sa trec pe slidere trebuie schimbat si variatorul ? Al meu merge tot bordul 180 si incepe sa traga cam de pe la 60.Pot sacrifica un 20km/h pt o plecare mai sprintena , in ideea in care as schimbat rolele si arcurile. Care e diferenta intre slidere si role ? Arcurile nu se pot pune toate la fel ? De ce trebuie combinate ? Multumesc pt raspunsuri ! Editat August 21, 2015 de Andrei EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate