Lucian M Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Salutare! Ma gandesc sa ma duc maine pe traseul Bucuresti - Rm. Valcea - Horezu - Novaci -Obarstia Lotrului - Voineasa - Brezoi - Rm. Valcea - Bucuresti. Merg cu un chopper, asa ca am nevoie de drum bun. Stie cineva cum e asfaltul pe traseul asta? Ma intereseaza mai ales cum e pe 7A (Obarstia Lotrului - Brezoi). Multam! PS: Eu plec f devreme si merg potolit. In cazul in care mai vrea cineva sa mearga, ma gasiti la 07.15 - 07.30 in gazprom la km 59 pe A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XmmD Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Salut , Bucuresti - Rm. Valcea - Horezu -> asfalt foarte bun Novaci -> asflat bun, fara gropi dar cu portiuni valurite . Ranca - Obarsia Lotrului -> asfalt perfect dar la coborare o sa dai FIX dupa niste curbe de cateva santuri fara asfalt umplute cu pamant ,nisip si pietrisi . Obarsia Lotrului - Voineasa -> asfalt foarte prost , peticit foarte foarte mult , valurit si mai dai si de gropi . Voineasa - Rm. Valcea -> asfalt foarte bun Asfalt uscat , drum bun ! Editat Septembrie 19, 2015 de XmmD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Septembrie 19, 2015 Autor Share Postat Septembrie 19, 2015 Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Ajung si eu cu un prieten pe TA dupa pranz, poate ne prindem pe drum, bagam TF cu mancat la Sibiu si de acolo suim pe TA. 0721500333 Eu plec la 8.30 din buc, il iau pe el de pe TF si continuam. Poate ne intersectam sa o luam impreuna spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Ranca obarsia lotrului drumul este perfect! Obarsie - voineasa este destul de nasol dar practicabil cu orice moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Septembrie 21, 2015 Autor Share Postat Septembrie 21, 2015 Mihnea, sorry, dar acum am vazut mesajul tau... Macs, merci de info . Ranca - Obarstia e ok cu exceptia santurilor pe coborare. Obarstia - Voineasa e naspa rau...cel putin pt chopper. Revin azi cu filmarile. » Post actualizat in 22 Sep 2015 05:58Nu inteleg de ce nu ma lasa prostia asta de browser sa pun linkul filmului! Asa ca il scriu ... manual: https://youtu.be/ylpGm19jsJg » Post actualizat in 22 Sep 2015 06:01 » Post actualizat in 22 Sep 2015 06:02in sfarsit... Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate