Dany_Tm Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Spuneți va rog o vulcanizare moto din Caransebeș. Deschisă acuma. Am pana fata și problema e cred ca nu e pană. Dar trebuie schimbată valva aia unde se umflă roata. Ms 0785749990 sau Lugoj chiar ms » Post actualizat in 19 Sep 2015 09:28 Am rezolvat. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bugarin Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 unde ai gasit ? si eu vreau sa imi echilibrez rotiile . Multumesc si Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Septembrie 19, 2015 Autor Share Postat Septembrie 19, 2015 Pai se pare ca nu ai unde din cate știu eu.. Deși am întrebat în tot satul. Am schimbat doar valva ca era putreda și îmi scăpa aer, la o vulcanizare cum intri în Caransebeș dinspre Timișoara pe dreapta fix a doua vulcanizare. Dar cei de la vulcanizare nici nu știau cum se da roata față jos... Am avut noroc maxim ca am ieșit în grup cu câțiva prieteni care au știut ei sa dea roata jos. Cei de la vulcanizare au pus doar valva și atât... Mai degrabă cred ca rezolvi la Reșița sau Lugoj, dar nu știu unde... Nu sunt din zonă Asfalt uscat » Post actualizat in 19 Sep 2015 21:15 Sau Timișoara la sigur în minim 5 locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Va astept la Resita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popa Cristian Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 In Caransebes nu este nimeni care schimba cauciucurile?1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate