aturdoc9 Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Salut daca este vreme buna Duminica merege cineva la Adancata la RoSBK ,eu voi pleca pe la orar 9 Petrom C Bucuresti ,ora nu e batuta in cuie . 0729076344 Celestin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rrcosmin Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Super! As merge eu. Te voi anunta pana vineri-sambata in caz de... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 daca treceti prin ploiesti mai sunt amatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 daca treceti prin ploiesti mai sunt amatoriil La Petrom Ploiesti facem stanga ,ne putem intalni acolo probabl in jurul orei 9.45-10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 este bine asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rrcosmin Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Eu nu pot veni. Imi pare tare rău. Asfalt uscat sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Octombrie 4, 2015 Autor Share Postat Octombrie 4, 2015 O zi foarte frumoasa ,si o Cheia pe intuneric ,Minunat !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate