Lucian M Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 In primul rand "Sa-mi bag pl in el de IE!" Asta ca am scris mesajul asta de 3 ori si nu reusesc sa il urc cu un link... In al doilea rand...Poate cineva sa ma ajute cu o poza de langa Iulius Mall? Este vorba de un panou publicitar care ar trebui sa fie aici: http://clienti.eum.ro/poze.php?codl=4005605&codf=E Panoul este o reclama la firma TESY. In caz ca i se face cuiva mila de mine ...rog sa imi trimiteti poza la adresa: lucian.miron@tesy.com Nu conteaza calitatea! Este suficienta orice poza cu tel! Va multumesc anticipat! Promit berea cu prima ocazie! Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 daca trec maine pe acolo iti fac o fotografie eu, dar din ce imi amintesc eu acolo nu mai exista nici un panou publicitar, a fost montat un mare gard cu reclame, ce apartin iulius mall.(poate ma insel si nu am vazut bine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 Te rog sa imi faci o poza a locului asa cum exista, indiferent ca e sau nu reclama acolo! Iti multumesc f mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Acum 2 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 cu multa placere, am facut si eu azi niste fotografii, daca ai nevoie ti le pot trimite pe e-mail, dupa cum spuneam nu mai e nici un panou acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Octombrie 9, 2015 Autor Share Postat Octombrie 9, 2015 Va multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate