Coxaru Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 M-ar interesa daca are cine monopost la fireblade model'97 sau cel putin capac de monopost ca as vrea sa-mi fac si eu unul! Sau daca ma puteti ajuta cu niste poze la ceea ce vreau eu.... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 http://www.powerbronze.co.uk/multi_img.asp...mp;OBJ_ID=40833 134 Euro, vine cu tot cu sistemul de prindere, etc. Pe comanda, momentan pe stoc nu mai avem decat de 2002-2003 Transportul grstuit daca esti din afara Buc. Thomas SC MOTOBOOM SRL 0727 285 805 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 22, 2006 Autor Share Postat Decembrie 22, 2006 (editat) Dar asta nu-i model '97 adica ii dupa '99! Editat Decembrie 22, 2006 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 In linkul anterior da click pe NEXT IMAGE pana ai sa ajungi si la modelul 1997. Sunt prezentate toate modelele in pozele respective, printre care si al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 In linkul anterior da click pe NEXT IMAGE pana ai sa ajungi si la modelul 1997. Sunt prezentate toate modelele in pozele respective, printre care si al tau Da, eu ma asteptam la ceva gen Hayabusa sau Suzuki strad, un capac gen cocoasa.... codita fiind una mai voluminoasa i-ar sta cu un monopost pe masura! Multumesc oricum si astept si alte modele! Bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate