red Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Salutare azi cand am vrut sa schimb placutele pe fata am vazut ca nu mai culisa etrierul l-am demontat, am dat cu degripant din belsug, m-am chinuit o ora, am bagat levier, am batut .... nu am reusit sa il desfac, e blocat boltul acolo unde ar fi trebuit sa culiseze (placuta de pe partea aia era uzata doar pe jumatate. o sa incerc maine la un service auto sa il incalzesc ati mai avut asemenea probleme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 eu nu ti-as recomanda sa il incalzesti daca nu ai comandat garnituri noi / Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Februarie 28, 2016 Autor Share Postat Februarie 28, 2016 o sa comand, nu asta e problema, sper sa iasa scot pistonasele si incerc sa vada daca iese, dupa o sa comand cele doua 'cauciucuri' de la cele doua bolturi » Post actualizat in 28 Feb 2016 18:56 am gasit un etrier de la un exc 2007. stie cineva daca merge si pe 2010? codurile am vazut ca difera in catalogul de piese» Post actualizat in 01 Mar 2016 19:59l-am scos incalzit, a iesit f usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate