bigFatAss Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Io zic sa-ti iei masina sa nu mai trebuiasca sa vina nevasta-ta cu toti dubiosii acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Mai 30, 2016 Autor Share Postat Mai 30, 2016 Am si masina, nu asta e problema. Din pacate nu lucram amandoi in acelasi domeniu, in aceasi firma sau in aceasi zona, programul nostru nu se suprapune, deci nu prea am cum sa o ajut. I-am explicat de atatea ori si stie parerea mea vis a vis de scursurile astea umane de taximetristi, poate si ea oricand sa mearga cu tramvaiul, metroul, autobuzul etc, dar este strict decizia ei. La o adica este un om matur, vaccinat, cu pedigree, isi asuma deciziile, nu sunt eu stapanul ei sa ii zic ce sa faca si cum sa faca. Dar aici nu ea face obiectul discutiei, deci sa nu intram in alte polemici...On Topic : sanatate riderului si recuperare usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate