Sari la conținut

Problema acceleratie scooter Kymco


Tiberius Iştoc
 Share

Postări Recomandate

Buna ziua,

De aprox. o luna mi-am cumparat un scooter Kymco People 50 cc 2 T.
Is foarte multumit de el fiindca cele 2 persoane ce l-au avut inaintea mea au avut grija de el. Probleme majore nu are doar ca nu ii merge chestia de pe bord ce arata cata benzina mai este. In rest, porneste din prima si la buton si la pedala, accelereaza frumos si merge constant cu viteza fulgerului :)) 65 km / h ... dar asta e, la 50 cc este ok.

 

Totusi in ultimele zile a aparut ceva cam nasol care mi se repeta cam aprox de 1-2 ori la 20 km. De obicei merg cu el doar cu viteza maxima. Accelereaza bine pana la 65.
Insa, cateodata merg cu 65 si pun sa zicem o frana si scade viteza pana la 40 ... de acolo nu mai vrea sa accelereze la loc spre 65 ... tin acceleratia la maxim si mentine constant 40-ul. Apai daca mai scad pana la sa zicem 20 si iar accelerez , la fel, se mentine constant 20. Dupa ma trag pe margine, opresc motorul si repornesc ...si totul e ca si cum nu s-a intamplat nimic. Iar accelereaza perfect si merge constant cu 65.

Dupa cum am zis, chestia asta mi se intampla cam de 1-2 ori, si s-a mai intamplat ca si dupa ce opresc la semafor sa accelereze putin urat, sa nu se urce cam pana la 40 acul si parca motorul se chinuie sa mearga.
Eu sunt cam praf in materie de mecanica, i-am curatat pe acolo 2 furtunase, dar sincer sa fiu nu stiu ce ar trebui sa fac. De desfacut nu ma apuc fiindca nu as mai sti sa-l pun la loc, asa ca voi lasa treaba in seama specialistilor, insa tare sunt curios care ar fi problema.

Astept parerile voastre. Va multumesc.


» Post actualizat in 23 May 2016 00:02

O alta intrebare ar fi urmatoarea:
Momentan am rolele de la variator pe cele standard 16X13 de 9g. Daca le schimb cu 16X13 de 11 sau 11,5 g credeti ca ar incetini cu mult accelerarea scuterului?
Daca ii schimb rolele, automat ii fac si o schimbare de curea.

Astept pareri ! O zi faina!

Editat de Tiberius Iştoc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...