MariusMarcus Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 salutare.este cineva din Jud Constanta interesat de plimbari prin judet(sau apropiere)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpha28 Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 este grup pe facebook ..pe forumuri nu o sa ti se raspunda pt ca lumea nu prea este activa Link: https://www.facebook.com/groups/savagepufy2005/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ironeagle Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 As merge cu cea mai mare placere, dar, din pacate, deocamdata ma plimb doar in fata portii pana iau carnetul PS: Am observat ca detii un MT-03, doar ca o varianta mai noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusMarcus Postat Iulie 11, 2016 Autor Share Postat Iulie 11, 2016 Alpha..multumesc..da Eagle, este modelul din 2016.. ..pai ia-ti carnetul si hai.. » Post actualizat in 11 Jul 2016 13:36 Alpha am dat un "join group" pe fb de acum vreo 2 zile cred..inca astept sa mi se aprobe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate