Florian Kempf Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Salut tuturor impatimitilor de motociclete ! Vin cu o rugaminte la dumneavoastra si anume, doresc sa achizitionez un cb 1000r, si asi vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva in vederea unui test drive, o plimbare cat de scurta , si binenteles orice feedback pe care il puteti impartasii despre motocicleta ! Va multumesc anticipat !!! P.S. Sunt dispus sa achit o contravaloare a plimbarii catre proprietar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Ia-ti un Speed Triple, un Tuono sau un Monster Streetfighter sau un SuperDuke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Ia-ti un Speed Triple, un Tuono sau un Monster Streetfighter sau un SuperDuke pfff...pai daca omu' este chitit pe acest model dc cobesti cu altele ? ) p.s.- am un amic cu cb1000r fab 09 care este multumit de el...acum nu stiu mai multe detalii deoarece este mai mult plecat din tara decat pe motor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florian Kempf Postat Iulie 14, 2016 Autor Share Postat Iulie 14, 2016 pfff...pai daca omu' este chitit pe acest model dc cobesti cu altele ? ) p.s.- am un amic cu cb1000r fab 09 care este multumit de el...acum nu stiu mai multe detalii deoarece este mai mult plecat din tara decat pe motor ) ai posibilitatea sa iei legatura cu el daca pot sa fac si eu o tura cu moto, si daca o vinde eventual, daca tot nu o foloseste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate