Clau Claudiu Marian Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 (editat) Buna , stie cineva unde pot gasi in Deva sau in Hunedoara sau oricare alta localitate din judetul Hunedoara geaca moto cu protectii in principiu mi s-ar potrivi marimea 56 la inaltimea de 1,86 si 81 kg greutate. Va multumesc frumos si astept pareri daca cunoasteti persoane care se ocupa cu vanzari de geci moto in judet, Editat Iulie 15, 2016 de Clau Claudiu Marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 langa tine la achimoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grecu Ioan Aurel Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Ai nevoie de marimea 52 nu 56 si daca vrei cauta-ma pe FB Grecu Ioan Aurel ..... am o geaca si o pereche de cizme fff bune care as putea sa le vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Salutare Putem aduce geci de la 15 branduri diferite , depinde ce doresti exact , si depinde bugetul tau ! - Conteaza ce fel de geaca iti doresti , pentru enduro , adventure , chopper , strada , motocicleta de viteza , chooper , etc . - Doresti texila sau de piele ? - Doresti impermeabila sau de vara ? Cel mai bine cred ca este sa ne suni , si discutam mai in amanunt ! - La noi pe site gasesti peste 40.000 de repere dar putem oferta peste 1 milion . Daca nu gasesti ce iti place doar intreaba si sigur revenim cu oferta dorita . Achimoto.ro e magazinul online , contact : 0728290701 / 0731338343 . DRUMURI BUNE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JSSS Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 max 54; am si eu 82kile la 185tzenti, la "jeaca" port 52, da' la nadragi imi trebuie 54 (picioare lungi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau Claudiu Marian Postat Iulie 16, 2016 Autor Share Postat Iulie 16, 2016 Am spus marimea 56 deoarece am purtat un costum moto probiker al unui coleg ce avea marimea 56 si mi se potrivea ,dar sunt convins ca ,gecile sau costumele difera in functie si de marca marimea acestora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 (editat) Salutare - Fiecare producator are un tabel de marimi , trebuie sa va masurati circumferinta pieptului , si circumferinta taliei in dreptul curelei , iar la unuii producatori si circumferinta taliei deasupra buricului , pentru a a alege geaca corecta ! - Daca sunteti foarte inalt , si aveti mainile lungi , trebuie masurate si lungimea mainilor de la umar pana la incheietura mainii ! Cel mai bine este tot sa ne sunati , si stabilim toate detaliile ! ACHIMOTO.RO - 0728290701 / 0731338343 Drumuri bune ! Editat Iulie 19, 2016 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate