Vali vali Postat Iulie 17, 2016 Share Postat Iulie 17, 2016 Mulțumesc » Post actualizat in 17 Jul 2016 10:48 Sau pe cineva să-mi ducă motorul în Timișoara la pascota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 18, 2016 Share Postat Iulie 18, 2016 (editat) Salut , incearca in Lugoj la Dorel Coliev. https://www.facebook.com/coliev.dorel Daca nu rezolvi nimic , te pot ajuta cu un drum de Faget-TM ! Drumuri bune! Editat Iulie 18, 2016 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vali Postat Iulie 19, 2016 Autor Share Postat Iulie 19, 2016 Poți să-mi dai un nr tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Nu am , poti incerca prin mesageria personala pe facebook.Mai mult de atat nu am cum sa te ajut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali vali Postat Iulie 20, 2016 Autor Share Postat Iulie 20, 2016 Nu al lui dorel,al tau nr îmi tre ca să vb în legătură cu drumul de tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Ai mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate