Stefan.99 Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Salut. De curand mi-am cumparat un motor, Gilera Coguar,125 cc, din 1999(poza) si am observat ca are niste belele. Mai o rugina, mai un carburator infundat s.a.m.d. asa ca m-am apucat sa il repar. As dori, daca stie cineva, un sfat despre orice, pt ca m-ar ajuta foarte mult (sunt la inceput) si daca stie cineva de unde pot face rost de piese pt acest motor, in special, un capac de pe lateral (partea dreapta) care acopera bateria deoarece a fost furat (poza). Multumesc anticipat si astept orice sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Un capac lateral de Kymco Zing, foarte asemanator cu Gilera al tau, costa 76 de euro. Ti e clar ca am preferat a reconstruiesc cu fibra, sa lipesc...si asa mai departe. Daca nu mai ai piesa...doar cumparata, nimeni n o sa ti faca una identica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan.99 Postat Iulie 28, 2016 Autor Share Postat Iulie 28, 2016 Da stiu, doar ca imi este destul de greu sa refac capacul. Am partea stanga dar pt partea dreapta trebuie sa.l fac in oglinda si e dificil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate