Andrei Vlad Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Va salut, as vrea sa-mi achizitionez (de pe olx mai exact) o casca shoei xr1100 M , si am rugamintea daca este un coleg disponibil sa ma poata ajuta sa probez (cu cagula) ii raman recunoscator si dau o bere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Maftei Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 Va salut, as vrea sa-mi achizitionez (de pe olx mai exact) o casca shoei xr1100 M , si am rugamintea daca este un coleg disponibil sa ma poata ajuta sa probez (cu cagula) ii raman recunoscator si dau o bere . Eu te pot ajuta cu proba la Gt Air... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Vlad Postat Iulie 30, 2016 Autor Share Postat Iulie 30, 2016 Eu te pot ajuta cu proba la Gt Air... imi poti lasa un nr de tel si te voi suna maine cel mai probabil, acum cosider ca e cam tarziu (inca nu am iesit de la serviciu si pana ajung acasa sa iau cagula mai dureaza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate