ioneld Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Vreau sa-mi iau un Ural mai modern de aceea scot la vanzare trei '' godine cu boiler '' marca Dnepr Mt 11 din 1991 si anume ; Dnepr albastru culoare si stare originala , complet , talon vechi cu numere de Vaslui, pret 600 euro Dnepr albastru vopsit , acte in regula certificat fiscal la zi , pret 900 euro Dnepr albastru vopsit , acte in regula certificat fiscal la zi , stare functionala , carburatoare noi , sei individuale pentru modificare de la original [ bancheta inclusa ] pret 1000 euro . Pentru cei interesati de toate trei pretul se negociaza doar la fata locului . Poze cu nipra albastra de 1000 euro maine , nu am facute momentan ca abia m-am hotarat sa postez . Anunturile cu moto se mai pot vedea si pe Bikesop si OLX dar la alte preturi . Pentru mai multe detalii sunati la 0740 376 555 , motocicletele se afla in Chitila judet Ilfov . » Post actualizat in 04 Aug 2016 12:40...poze cu cea de-a treia motocicleta . » Post actualizat in 23 Aug 2016 11:24Niprul albastru la 1000 s-a vandut , cel din ultimele foto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate