Ciprian-Yamaha Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Salut bajeti, E printre voi vreun motociclist care lucreaza la un service gsm sau care se pricepe sa imi schimbe si mie geamul de la un iPhone 4? Pe olx am gasit numai smenari iar un pret de 150 lei mi se pare mult pentru cat valoreaza telefonul in cauza acum. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 pt ce sa schimbi doar sticla la un i4 cand poti cumpara un telefon cu icloud cu display`ul orginal si sa schimbi tot display`ul,nu schimba doar sticla pt ca nu se merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 0727238333 ionut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 12, 2016 Autor Share Postat August 12, 2016 pt ce sa schimbi doar sticla la un i4 cand poti cumpara un telefon cu icloud cu display`ul orginal si sa schimbi tot display`ul,nu schimba doar sticla pt ca nu se merita Nu am gasit niciun i4 blocat pe icloud... 0727238333 ionut. Nu raspunde, mai incercam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate