daniborca Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Daca este cineva interesat si nu are planuri pe maine..As vrea sa plec pe la ora 8-8.30. Am atasat si un print screen cu traseul propus.. Editat Septembrie 2, 2016 de daniborca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 As fi venit eu, dar.... ai anunțat prea din scurt... Sa ai drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Septembrie 3, 2016 Autor Share Postat Septembrie 3, 2016 As fi venit eu, dar.... ai anunțat prea din scurt... Sa ai drum bun! M-am trezit si eu prea tarziu, totul a fost super ok ceva peripetii la intoarcere, am trecut fara sa vreau granita fraudulos undeva la granicieri, asa ca am pierdut vreo 2 ore pe la politia de frontiera, cu declaratii etc. Uite si tracku-ul https://drive.google.com/open?id=1XnWchObHxluhtNmlnaMEPfviFw0&usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate