Aragon Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Salut , sunt interesat sa dau si eu de o persoana din .jud.Prahova comarnic ar fi de ajutor o persoana din zona sunt din timisoara si e cam greu sa vin personal daca stiti pe cineva din zona apreciez . O zi Fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Ce te intereseaza mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Andrei_84364 Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Banuiesc ca vrea sa vada cineva o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Septembrie 26, 2016 Autor Share Postat Septembrie 26, 2016 Poi eu sunt din timisoara si m-ar interesar daca stiti o persoana ce sta in comarnic ca sa ia lega cu o persoana de pe , str Podul lung , acuma nu stiu daca e sat sau strada eu am informatia ca strada , si imi trebuie doar un nr de telefon de la o adresa ce o dau pe pm , dupa nume nu il gasesc pe BookFace . e vorba de niste acte de masina . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate