cmd Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Felicitari pt achizitie ,schimba manetele sunt de ultimu drumu ... cumpara OEM,dupa parerea mea ofera cel mai bun feeling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kady Postat Octombrie 10, 2016 Autor Share Postat Octombrie 10, 2016 Manetele sunt periculoase si asta nu e o chestiune de gust ci de siguranta. Nu e ceva intamplator ca manetele OEM si cele aftermarket de calitate, au capatul rotunjit. Chinezariile astea sunt odioase si nu o spun ca sa te jignesc. Bafta! am motocicleta numai de 2 saptamani si am cumparat exact asa cum apare pe poze.adica nu eu am pus manetele si alte accesorii/dotari pe ea. de aia am si vrut sa cer opinii si sfaturi sa vad ce e bine si ce nu. acum sunt pe cale sa repar rezervorul dar la anul cu siguranta o sa modific si saua si o sa schimb si manetele + vreau sa mai pun un parbriz si un bug-spoiler. si fiind incepator bineinteles si un crashbar - dar pt toate astea o sa am destul timp pana sezonul viitor deocamdata incerc sa folosesc si sa ma bucur de ea asa cum e oricum ms mult pentru sfaturile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate