Sari la conținut

Derbi Sr 50


Postări Recomandate

Salutari la toata lumea ! Mi-am luat si eu un cross Derbi SR 50 de curand ... adica de vreo 1 luna jumate ... si as dori si eu sfatul unor profesionisti.Dupa 2 sapt dupa ce l-am luat,am gripat motorul (prea multa forja :crack:) ... de fapt furtunul de la ulei era spart ... si va dati seama ... mergea motorul fier pe fier ... pistonul e varza...o sa pun poze cu el.A fost vina mea ca nu l-am dus la mecanic cum l-am cumparat...dar mno..asta este.Ieri l-am dus la mecanic si a zis ca imi treb piston nou (1 mil lei),noroc ca cilindrul nu are mare lucru,mi-a zis ca inca 4000 de km mai duce.Trebuie inlocuite placutele de frana spate/fata,maneta de la frana fata imi era rupta,ventilatorul de la radiator trebuie curatat,trebuie o baterie noua,legat toate firele de la becurile de avertizare(ulei,benzina etc) si de la far,contact (pentru ca toate erau rupte)...aa da...si o pedala de pornire noua.Toate astea...cu manopera cu tot ma costa 100 de euro.E mult ? Mie unul sincer nu mi se pare mult.

Si poate tot aici gasesc pe cineva care vine stickere pt.motor(de preferat cu Derbi) , ca nu imi place asa gol cum e :crack: ,bine inteles,nu o sa-l impodobesc ca un brad...dar acolo 3-4 stickere ar fi misto :cheers: .

Cine mai are motor ca si acesta ... daca imi poate da niste sfaturi/indrumari ... :P :crack:

Salutari cu farul 2 all !

post-3926-1167988296_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Am mers astazi in in Ungaria mai exact -> Italmondo in BĂŠkĂŠscsaba <- ! NU ii recomand ! Am batut azi peste 200 km degeaba !!! :D !!! Am sunat la ei ieri ... i-am intrebat daca au piston pentru Derbi SR de 39,80 si pinion pe spate tot pentru Derbi SR !!! DA AVEM,VA ASTPETAM !!! Cand ajung azi la ei (dupa ce ma invart o ora prin oras aiurea,pt.ca s-au mutat,au 'uitat' sa-mi spuna) ajung intr-un tarziu ... masoara pistonul ... cauta prin calculator ... cica "Nu mai avem imi pare rau!".Am crezut ca il omor ! :D ! Si nici pinion nu aveau !!! :D ... :rose:

Dupa aia ma ia cu abureli ... ca am vorbit cu asociatul lui ... care nu era la curent cu stocul ca plm...Ii zic bine ... dar unde mai gasesc magazin de piese moto prin zona ... 'Nu stiu ... nu cred ca veti gasi in Ungaria piston si pinion pt.Derbi ca sunt rare ci numai in Spania :D' :blink: :lol:

In concluzie ...

1) NU va cumparati DERBI ... o sa aveti mari probleme cu piesele.

2) Italmondo este o firma de cacao !

3) CEL MAI IMPORTANT : CINE MA POATE AJUTA CU GASIREA UNUI PISTON PENTRU DERBI SR 50 ( marimea 39,80 ) SI A UNUI PINION PE SPATE !!! !

Respect,

Alex Criste

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...