cosmin. Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 Salutare, Ma intereseaza un loc pt moto intr-un garaj in zona Bistrita Lac/ 9 Mai sau imprejurimi. Cine are sau cunoaste pe cineva, dati-mi va rog un semn! Multumesc anticipat! Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupuflorin Postat Martie 13, 2019 Share Postat Martie 13, 2019 La 23.11.2016 la 17:57, cosmin. a spus: Salutare, Ma intereseaza un loc pt moto intr-un garaj in zona Bistrita Lac/ 9 Mai sau imprejurimi. Cine are sau cunoaste pe cineva, dati-mi va rog un semn! Multumesc anticipat! Cosmin Daca mai e nevoie de loc am eu unu, daca nu e prea tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin. Postat Martie 14, 2019 Autor Share Postat Martie 14, 2019 Salut! momentan am rezolvat-o, dar ti multumesc pt intentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate