Denis TM Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 (editat) Salutare , ca tot e iarna si plictiseala am decis sa imi prezint cazanu`. Un CBR din 1990 care a suferit un accident si m-am decis sa ii schimb infatisarea. Rezervorul a ramas rosu pana luna trecuta , a venit vara si nu am mai avut timp sa il fac. Cateva poze: Editat Decembrie 25, 2016 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 Chiar daca in starea originala avea farmecul ei, nu arata rau nici asa modificata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Martie 7, 2017 Autor Share Postat Martie 7, 2017 Cumpar motor de f1 , poate aici vede careva ! » Post actualizat in 25 Mar 2017 17:55Rezolvat , multumesc userului talibanu83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate