tiby_00 Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 SALUTARE LA TOATA LUMEA. AS FI RECUNOSCATOR DACA AR PUTEA SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA CU O SCHEMA DE IJ JUPITER 4 MAI DETALIATA, ADICA SA SE VADA BINE SI SA SE INTELEAGA CLAR UNDE MERG FIRELE. AM LUAT NISTE SCHEME DUPA MOTORLIFE.RO DAR AM OBSERVAT CA NU MA AJUTA CU NIMIC. DACA AVETI ASA CEVA VA MULTUMESC MULT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiby_00 Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 CHIAR NU ARE NIMENI???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 CHIAR NU ARE NIMENI???? rascoleste paginile de la coltul comunistelor si ai sa gasesti atatea scheme electrice de ij ca o sati trebuiasca 10 giga sa le downlodezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiby_00 Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 sau mai bine zis care este site-ul ij-ului? ca poate gasesc acolo ceva. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 salut am schema originala de jup 4 dam-i un mj la 0740793400 si zi unde ne intalnim ,as putea sa te ajut daca ai probleme mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate