Vizitator goe 75 Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 1. Vezi ca vei avea probleme la inmatriculare. In ce stat mergi? Si 2. cat dai pe container si pe drum acolo, descarcat, etc. nu iesi prea bine. Si 3. vezi ca pe acolo nu sunt chiar asa scumpe. +1 Cam asa se treduce si gluma de mai sus. Motor ca ala e super ok daca mai tot merge pe costuri minime ,dar cand adaugi costuri implicate intr-o mutare d-asta devine un fier scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Motor ca ala e super ok daca mai tot merge pe costuri minime Iegzactli! Daca era vreo raritate ceva...ziceam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Februarie 5, 2017 Autor Share Postat Februarie 5, 2017 Stiu ,dar am toate actele la ea,plus ca pentru mine este suflet si stiu cat am muncit la ea si cat am economisit ca sa o cumpar.este undeva la câteva sute de dolari transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Ia zi-mi mai multe, ca si pe mine m-ar interesa sa trimit ceva incolo. Pe acolo sunt cateva sute de parai transporturile la o distanta de cateva state, dar daca tu zici ca e asa ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Februarie 5, 2017 Autor Share Postat Februarie 5, 2017 Ceea ce stiu este de la un amic care este mecanic de nave maritime.săptămâna ce urmează o sa aflu mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Cel mai important lucru este faza cu posibile probleme la inmatriculare, in functie de regiune .In California de exemplu ,este cel mai scarbos de facut acte la auto/moto importate de persoane private pentru ca au legi total diferite de orice alt stat legate de emisii si omologari individuale.Sunt zone unde totul merge ca pe roate si nu exista nici macar testare de noxe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Februarie 5, 2017 Autor Share Postat Februarie 5, 2017 in Arizona va fii ca stat de resedinta,oricum are toba de zx-10-2016.tot ce este pe ea este cu omologare de la producator de moto o sa vedem ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Martie 30, 2017 Autor Share Postat Martie 30, 2017 declar topic inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate