krieger Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Imi poate recomanda cineva un mecanic din Tg Mures pentru nituirea unui lant ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 (editat) ah, ce imi plac astia care cred ca ciocanul e inutil! )) la mine costa 10 ron cu ciocanul si 100 ron cu presa! nu de alta dar a costat 200euro, o folosesc rar si tre sa scot investitia! Editat Mai 25, 2017 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 la mine costa 10 ron cu ciocanul si 100 ron cu presa! nu de alta dar a costat 200euro, o folosesc rar si tre sa scot investitia! pe un ZX6 as da 100 de lei si as stii ca e bagat si nituit cu presa. de un mecanic cu experienta. daca stii sa ciocanesti nu este o problema, insa in nici un caz sa nu inteleaga cineva ca-si poate ciocani zaua de imbinare daca nu are experienta... ma refer la enduroaice. nu la speedane. e ff naspa sa ramai fara lant in padure, desi poti cara o siguranta cu clips in buzunar. dar la o viteza sa ti se rupa lantul in gaz pe curba inclinat... e cu rip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate